Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، صادق درودگر رئیس کمیته بازاریابی و عضو هیات رئیسه سازمان لیگ درباره مبلغ پرداختی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به سازمان لیگ بابت تبلیغات محیطی فصل آینده اظهار داشت: جلسه بسیار خوبی بود و ۱۲ مدیرعامل در این جلسه شرکت داشتند. نیاز داریم تا این نوع جلسات برگزار شود. با اشاره به نکات بسیار خوب از سوی مدیران، به خیلی مسائل خوب و به یک همفکری رسیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه ۱۲ مدیرعامل صورت جلسه را امضا کردند تا در فصل آینده طبق آن پیش برویم. 

وی در مورد نحوه چگونگی تبلیغات محیطی بیان کرد: با مصطفی آجورلو مدیرعامل باشگاه استقلال برای فصل آینده تصمیم‌گیری شد تا چگونه تبلیغات انجام شود. کارگروه نحوه درآمدها نیز به نتیجه رسید و افراد آن نیز معرفی شد. همه در این کارگروه تلاش می‌کنند تا به نتایج مطلوبی برسیم. آجورلو گفت که در این زمینه کمک می‌کند و همه قول دادند با یکدیگر در رسیدن به حق پخش باشگاه‌ها کمک کنند. 

رئیس کمیته بازاریابی سازمان لیگ در پاسخ به این پرسش که موضوع تبلیغات محیطی استقلال و پرسپولیس جدا شده یا نه، گفت:‌ بله مجزا شد. حق تبلیغات محیطی سرخابی‌ها افزایش ۳۰درصدی داشته و حدود سه میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان در هر بازی در نظر گرفته شده است. این موضوع منوط به تسویه حسابی است که باشگاه‌ها تا اول هفته آینده انجام می‌دهند. اگر همه با هم اتفاق نظر داشته باشیم،‌ می‌توانیم کارهای بزرگی کنیم. 

درودگر در خصوص راه ندادن سعید فتاحی معاون اجرایی باشگاه استقلال و یکی از اعضای باشگاه آلومینیوم اراک به این جلسه اظهار کرد:‌ در نامه دعوت اعلام کردیم که فقط شخص مدیران عامل می‌توانند در جلسه شرکت کنند. همه مدیران با درگیری‌های مختلفی که داشتند، به این جلسه آمدند و به نتایج درخشانی هم رسیدیم. در کل تنشی وجود ندارد و هدف همه یک چیز مشترک است.

وی در مورد حق پخش از صدا و سیما نیز عنوان کرد:‌ این موضوع به روش باشگاه‌ها، برنامه و اتحاد آنها بستگی دارد. 

عضو هیات رئیسه سازمان لیگ در مورد لذت نبردن مردم از پخش بازی‌ها در صدا و سیما گفت: پخش بازی‌ها را صدا و سیما انجام می‌دهد و فکر می‌کنم رفته رفته بهتر شده است. باشگاه‌ها نیاز دارند تلویزیون اینترنتی داشته باشند و این جزو حقوق آنهاست. با مسوولان صدا و سیما جلسه خواهیم داشت. ما روبروی هم نیستیم و باید کارهای خوبی در این خصوص انجام دهیم. 

درودگر در مورد دریافت هزینه از صدا و سیما در سال گذشته بیان کرد:‌ ما هیچ درآمدی از آن‌ها نداشتیم. مصوبه‌ای آمده بود که به وزارت ورزش رفت و حالا باید به فدراسیون برود و بعد از آن‌ هم در بین باشگاه‌ها تقسیم شود. هیچ آیین‌نامه‌ای در این مورد وجود ندارد.

وی در خصوص ضرر مالی فدراسیون فوتبال از فسخ قرارداد با دراگان اسکوچیچ گفت: چون خودم او را به ملوان آوردم و با توجه شناختی از او دارم و با توجه به مشکلاتی که در تیم ملی وجود دارد، اظهارنظر نکنم بهتر است چرا که افراد مختلف سوگیری می‌کنند. فدراسیون حتی می‌خواست یک مربی بیاورد که کمیسیون آن مربی سه‌برابر قرارداد اسکوچیچ بود. برای او(واسطه) خیلی جذاب بود که در آستانه جام جهانی ۵۰۰ هزار دلار گیرش بیاید. اگر میخواهند تغییراتی بدهند، اول باید چاه آن را بکنند. باید در ابتدا یک جایگزین بهتر پیدا و سپس مربی را برکنار کنند. اینکه بلاتکلیف باشیم، کار شایسته‌ای نیست. 

عضو هیات رئیسه سازمان لیگ در خصوص حیدر بهاروند نیز عنوان کرد: بهاروند زحمات زیادی کشیده و امیدوارم دوباره بیاید. او برکنار شده اما در کشور ما غیر ممکن وجود ندارد و شاید دیدید هفته آینده در سازمان لیگ حضور داشته باشد. 

برچسب‌ها سازمان لیگ فوتبال باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال مصطفی آجورلو دراگان اسکوچیچ صادق درودگر حیدر بهاروند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان لیگ فوتبال باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال سازمان لیگ فوتبال باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال مصطفی آجورلو دراگان اسکوچیچ صادق درودگر حیدر بهاروند باشگاه استقلال تبلیغات محیطی سازمان لیگ صدا و سیما باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۲۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان

خضریان، سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست این کمیسیون جهت نظارت بر حسن اجرای قوانین موضوع فعالیت سامانه املاک و اسکان اظهار داشت: با توجه به اینکه با پیگیری‌های کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مراحل راه اندازی و فعالیت ابتدایی سامانه آغاز شده است، این جلسه در جهت احصای موانع و مرتفع کردن آنها در جهت اجرای کامل برگزار شد.

وی افزود: کمیسیون از ابتدای دوره فعالیت خود در مجلس یازدهم موضوع سامانه املاک و اسکان را پیگیری کرده و این حکم قانونی که از سال ۱۳۹۴ یعنی زمان تصویب ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم اجرایی نشده بود، در مراحل اولیه و استقرار سامانه اجرا شد. پس از آن در مراحل مختلف و با تشکیل جلسات تخصصی و با حضور دستگاه‌های مرتبط وظایف هر دستگاه در تعامل با سامانه املاک و اسکان پیگیری و احکام آئین نامه‌ها و مقررات اجرا شدند.

 ۵۷۰ هزار واحد خانه خالی در شهر‌های بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد

خضریان تصریح کرد: در این جلسه که با حضور مدیران وزارت راه و شهرسازی، سازمان ثبت احوال، بانک مرکزی، کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک و اعضای کمیسیون به ریاست حجت‌الاسلام پژمانفر برگزار شد، ابتدا مدیران سامانه گزارشی از آخرین وضعیت سامانه را ارائه کردند و بر اساس گزارش‌های اعلامی تا به حال ۵۷۰ هزار واحد خانه خالی در شهر‌های بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد که اخطار‌های لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس افزود: تاکنون بیش از ۷۰ درصد اطلاعات اسناد تک برگ ارائه شده از سوی سازمان ثبت اسناد در سامانه وارد شده است و با اتصال سامانه خودنویس، اطلاعات مؤجران و مستأجران نیز به این سامانه متصل شده است. همچنین در حال حاضر اطلاعات خرید و فروش در دفاتر اسناد رسمی نیز به صورت برخط به سامانه املاک و اسکان اتصال یافته است و در حال حاضر محل سکونت اصلی ۷۵ میلیون کد ملی بر مبنای کدپستی در سامانه مذکور احصاء شده است.

وی گفت: در این جلسه مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد و سازمان ثبت احوال نیز مکلف شد، اقدامات اولیه برای ارائه خدمات چهارگانه خود یعنی تولد ازدواج طلاق و وفات از طریق تعیین محل اقامت توسط سامانه املاک را انجام دهد.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس خاطرنشان کرد: در این جلسه مقرر شد اقدامات دستگاه‌های اجرایی به دقت توسط این کارگروه رصد شده و در صورت استنکاف دستگاه‌ها از انجام تکالیف قانونی خود، این موارد ضمن ارجاع به مرجع قضایی، مطابق قانون برای اقدامات نظارتی به کمیسیون اصل نود ارسال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان
  • مراحل راه اندازی ابتدایی سامانه املاک و اسکان آغاز شده است
  • همه پروژه های عمرانی شورای ششم کرج پیوست زیست محیطی دارند
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه
  • صحرایی: معلم معمار آینده هر کشور است/ زنگ سپاس معلم به دست وزیر آموزش‌وپرورش به صدا درآمد
  • چه زود زنگ خطر برای استقلال و پرسپولیس به صدا درآمد؟/ رفتارهای خریداران این دوتیم ،غیرحرفه ای است
  • سازمان برنامه مکلف به نظارت برنحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • سازمان برنامه موظف به نظارت جدی بر نحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد